Zo veel plannen, zo weinig tijd..

Voor de start van Nova Art had ik zoveel ideeen wat ik wilde uitvoeren naast het tattoeeren en het runnen van de studio.

Een blog, klanten interviews, artiest van de maand en een nieuwsbrief.

Maar de agenda loopt voller en voller en uiteindelijk is dat natuurlijk het belangrijkste onderdeel van mijn baan. Momenteel boek ik augustus/ september en dat is fantastisch. Ik kan doen wat ik wil en de richting en stijl op gaan die ik wil. Minder kleine tattootjes en steeds grotere projecten die binnen mijn stijl liggen. Ik hoef niet alles meer aan te nemen puur voor het geld en dat voelt echt zo fijn.

Daarnaast doe ik zelf de social media updates, veel stories en andere belangrijke dingen. De visie van Nova Art zit immers in mijn hoofd. Hoeveel ik ook uit handen kan geven aan Mae, sommige dingen blijven gewoon mijn taak en geloof me dat Mae zelf genoeg te doen heeft. 😉

Om deze reden moet ik helaas een aantal dingen laten vallen. Ik heb sinds april ook eindelijk een prive leven! 😀

Werk gaat altijd voor, als ik thuis kom na werk ga ik eten en verder werken vanaf de bank voor de tv. Updates, dingen voorbereiden en vooral heel veel tekenen, dat gebeurd allemaal ‘s avonds.

Ik zeg altijd dat je 100% tijd te verdelen hebt. Tot nu toe was dat opgedeeld in 90% werk en 10% social, bijvoorbeeld uiteten met vriendinnetjes.

Maar altijd maar alleen werken ‘s avonds is ook niet alles. En nu ik alles op de rit heb voelde het tijd om wat meer actief te worden met daten.

Op een avondje met Deborah en Mae had ik Tinder geinstaleerd om te laten zien dat er niet veel soeps te vinden is en ik had gelijk. 😛

Maar een paar avonden later uit verveling ging ik ‘t toch maar weer installeren. Het moet iets leuks zijn maar van geen match vinden (noem me kieskeurig) word je avond niet perse positiever.

Ik krijg hier en daar een super like maar dat was nooit wederzijds. Maar je hebt er uiteindelijk maar 1 nodig he, en die ene kwam voorbij. 🙂 Alles klopt en alles voelt goed, tijd om ruimte te maken in mn 100% tijd voor deze vriendelijke reus. 😉

We gaan daarom alleen nieuwsbrieven versturen als we groot nieuws hebben wat belangrijk is voor al onze klanten. Niet maandelijks. of elk kwartaal maar wanneer het voor ons gevoel nodig is. Onze social media heeft altijd voorrang dus al het laatste nieuws vind je op onze Facebook en Instagram! Helaas vervalt de customer story maar ik hoop een snelle vervanging te bedenken en deze zullen we dan ook op onze Facebook en Instagram plaatsen.

De blogs zullen blijven maar ook alleen als ik geinspireerd voel om te schrijven.

We zijn nu gewoon een goed lopende zaak en alle opstart perikelen zijn voorbij. ^_^ Dus volg ons vooral op al onze social media!

De website blijft de basis voor al onze informatie. Op de Nederlandse website wordt de portfolio nog aangepast voor alle artiesten en de Engelse website is in de maak. Zodra hier een einddatum van inzicht is dan wordt dat op social media gepost!

Het wordt tijd voor meer plannen en ontwikkelingen..maar dan misschien niet perse op zakelijk gebied. 🙂